Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek Kovács...

Mi a véleményetek Kovács Ákosról? (Bonanza)

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 13:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
Kicsit tényleg modorosnak tűnik.
2009. nov. 27. 19:40
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is az egyik legigényesebb hazai előadó. Sokaknak valóban azért ellenszenves mert egyszerűen nem értik meg a dalait. Ákos dalait a versekhez tudnám hasonlítani, meg kell fejteni, el kell gondolkodni rajtuk. Az üzenetük nem annyi, hogy " salalalala, itt a nyár, buli vár."

Magam volt, hogy éveken keresztül gondolkodtam, hogy mit is akar jelenteni egy-egy szám.

Ákos célközönsége nem a buta, gondolkodni nem akaró és tudó emberekből áll. A zenéjéhez kell intelligencia és érzékenység is.

Amúgy melyik az az előadó, aki nem haknizik, vagyis nem megy bulikba playback-elni, hanem évente rendez egy turnét, de az teltházas. És a teltház nem egy falusi klubhelységet jelenti. Ákos képes volt megtölteni a Budapest Sportcsarnokot.

Azt meg mire alapozzák az előző válaszadók, hogy nagyképű?

Leültetek vele beszélgetni akár csak egy fél órát is? Ugye, hogy nem.

Nem helyes negatív címkékkel ellátni előadókat, csak azért mert nem tetszik a zenéje, stílusa.

Mondjátok, hogy nem tetszik, nem értem, nem az én műfajom, Érthető. De ne beszéljetek hülyeségeket, hogy öntelt meg nagyképű.

No mindegy, én inkább Ákosra szavazok, mint az egynyári slágeres "művészeinkre", akik többet vannak a pletykaújságban, mint a színpadon.

2010. máj. 2. 09:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem irigylem azokat, akik olyan szellemi szinten vannak, hogy Ákos dalainak szövegét "meg kell fejteniük". Igen, lehet, hogy a 90-es átlag-IQ-jú embereknek kihívás, de felette kiderül, hogy Ákos számainak három témája van: 1. szerelem

2. Éljen a Fidesz, a többi párt dögöljön meg!

3. Éljen a kereszténység, a többi vallás pusztuljon!

Akárki akármit mond, Ákos egy irtó öntelt alak, ez sugárzik az összes interjújából, koncertkonferanszából. Ezt nem kéne kimagyarázni. Oké, legyen büszke arra, amit elért, de az, hogy magát itthon az "egyetlen entellektüel zenész"-ként aposztrofálja, az egy kicsit már sántít.

2010. máj. 2. 10:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Rendkívül nagyképű,öntelt alak.

Régen értékes zenét csinált, ma már csak affektál a dalaival.

Semmi újdonság nincs benne.Még mindig a régebbi népszerűségét akarja meglovagolni.

Nem tehetségtelen,de rossz irányba tart a művészete.Kezd öncélú lenni.

2010. máj. 2. 10:22
 15/15 anonim ***** válasza:
26%

10.19-es!

Az, hogy évekig gondolkodtam, hogy milyen jelentéskörrel rendelkezhet egy-egy szám, abból nem azt a konzekvenciát kellene leszűrnöd, hogy az IQ-m 90 alatt van. Már megbocsáss, de a te gondolkodásmódod( 3 dologról szólnak a számok) tükrözi épp azt, hogy eléggé szűklátókörű vagy.

Megírnád, hogy melyik számok mondanivalója az, hogy éljen a Fidesz, a többi párt meg dögöljön meg????

Ákos számai az identitáskeresésről, a halál gondolatáról, a fiatalságról és sorolhatnám mi mindenről szólnak.

Évekig ízlelgetni egy-egy sort, különböző élethelyzetekben más interpretációs dolgokat meglátni, nem egyenlő azzal, hogy hülye vagyok.

2010. máj. 2. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!