Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan pengessem?

Hogyan pengessem?

Figyelt kérdés

Kezdő gitáros vagyok, egyelőre csak a hangokat tudom lefogni és néhány (tanárral gyakorolt) dalt tudok eljátszani.

De ha keresek egy populáris dalt, azt honnan tudom, hogy hogy pengessem? (Eddig a tanár elmondta, vagy a "Csalamádé" könyvben jegyzetként a kotta alatt ott volt), mert tudom, hogy az nem jó, ha ahol látom a szöveg fölött a hangot és egyszer lehúzom... :)

A tanár annyit mondott erre, hogy van egy általános pengetés (azt nem tudtam egyelőre megtanulni, valami ilyesmi: le-föl-le-le-föl-le) azt használhatom ilyenkor. De ha ezt alkalmazom, hogy maradok egy ütembe a dallal? Éreznem kéne?

Pl. [link] -innen már le tudnám olvasni, hogy pengessem le?

Remélem érthetően fogalmaztam! :)

2013. dec. 3. 19:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Azt először érezni kell, át kell élni a zenét és menni fog. Ne próbálj meg gondolkozni rajta mert úgy nem lesz jó, el fogsz csúszni. Hallgasd meg párszor a dalt és érzésre.
2013. dec. 3. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!