Ha lenne DISTURBED koncert Magyarországon, szerintetek mennyien jönnének el?
Figyelt kérdés
Én biztosan. Ez a kedvenc zenekarom, de sajna nem ismerek sok embert, aki ugyanígy lenne vele. De térjünk vissza a kérdéshez, ami magáért beszél.
Várom a válaszokat! :)
2013. dec. 1. 19:45
1/4 anonim válasza:
Hallani hallottam a nevüket... de a zenéjüket nem ismerem bocsi. SZerintem nem sokan mennének el, mivel nem sokan ismerik. Elhiheted, egy Metallica, Iron Maiden, vagy valami hasonló nagy név (Rammstein) jönne Mo-ra a fél ország ott csápolna... De függ ez a reklámtól is (rammstein plakátot Debrecenben is láttam, pedig Budapesten volt a koncert).
2/4 LeftBehind válasza:
Szerintem sokan lennének. Mikor megtudtam hogy jön a Down Hegyaljára azt hittem max pár részeg Pantera fanatik lesz ott aztán mégis összejött egy hatalmas tömeg akik egy emberként ordítottak minden szöveget.
3/4 Diesel221 válasza:
Hát azért lennének sztem én ismerek pár embert aki hallgatja őket
4/4 anonim válasza:
hát nem tudom, hogy mennyien lennének én biztos ott lennék és van egy pár barátom akik ott lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!