1/7 anonim válasza:
Hát mind a ketten elképesztően egyediek és forradalmiak voltak, de talán Hendrix hatását jobban érezzük, jobb sztem egyik sem volt a másiknál!
4/7 anonim válasza:
Hendrix elkezdte Page továbbvitte. Amúgy egyik se volt jobb a másiknál, két hatalmas erejű gitárosról van szó.
5/7 anonim válasza:
Hendrix sokkal jobb szerintem. Kár hogy szakított a korai stílusával és majdnem átment a 80-as évek eleji gyalázatba.
Szomorúan írom, hogy talán szerencse hogy nem élhette meg mert fel kellett volna vállalnia azt a korszakot hogy életben maradjon. Kár hogy ilyen kevés anyag maradt vissza tőle az utókornak, a korszaka szép volt de sajnos nem tartott soká.
6/7 anonim válasza:
Egyértelműen Hendrix. Tessék csak meghallgatni Page-t milyen hamisan játszik live koncert felvételeken. Gitárt se tud rendesen hangolni.És nekem úgy tűnik hogy végigszenvedi a gitárszólókat. Borzalmas, olyan mint én kezdő koromban voltam, de nem is inkább rosszabb.
7/7 anonim válasza:
Mindkettő kedvenc gitàrosom. Nem tudok dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!