Milyen márkájú dobfelszerelést kellene vennem?
Figyelt kérdés
Új akusztikus dobfelszerelést vásárolnák és nem tudom, hogy milyen márkát lenne érdemes venni a k.b. 150.000 Ft-os árkategóriában. Nézegettem "Ludwig"-ot, "Premier"-t, "Sonor"-t, "Tama"-t, de nem tudom, melyiknek a legjobb a hangja, vagy van-e ezeknél jobb!
Aki tud és legalább egy olyan 10 éve dobol, kérem segítsen! Köszönöm! :)
2013. nov. 27. 16:30
1/7 anonim válasza:
Még nem dobolok 10 éve, akkor nemis segítek.
2/7 A kérdező kommentje:
Ezt most muszáj volt megosztanod velem, nagyon szépen köszönöm a hasznos választ.. Legalább tegyél úgy, mintha nem sz*rnád le nagy ívben. -.-"
2013. nov. 29. 17:14
3/7 anonim válasza:
Pearlt-t vegyél te szerencsétlen, akkor jóideig nemkell másikat vegyél...
4/7 A kérdező kommentje:
Remélem, mindenki büszke rád, hogy ilyen böszmére sikerültél.
2013. nov. 30. 14:22
5/7 anonim válasza:
Én csak viszonoztam a kedvességed.
6/7 anonim válasza:
Szia!
Bár nem dobolok 10 éve, de azért vágom a dolgokat. Nem a márka számít, amikez felsoroltál mnegyik jó, hanem a SZÉRIA az képvisel igazik értéket amit a saját gyárban gyártottak, pl tamánál a madr in japan, premiernék a made in englang, stb. Anelyik nade in china annál tök mindegy a gyártó, mert az csak annyit jelent hogy nelyik ceg bizta meg a kinai butorgyarat hogy gyarsanak nekik dobot is.
7/7 anonim válasza:
14 éves vagyok, de azért jó régóta dobolok... ha elfogadod a tanácsomat, nyugi már 12 éve dobolok..... nekem ludwig van,, nagyon jó, pearl is nagyon jó, ezek közül szinte bármelyik okés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!