Melyik gitárt érdemes választani Epiphone Les Paul Special II vagy Johnson Stratocaster?
Régen gitároztam akusztikuson, de ellopták a gitárom és ezért abbahagytam. Mostanában nagyon hiányzik és gondoltam beruházok egy olcsóbb hangszerre, persze elektromosat vennék. Konkrétan e kettő közt vacillálok:
Szerintetek melyiket érdemes megvenni? Valószínűleg kijöttem a gyakorlatból, szóval ilyen szempontok is fontosak, hogy kezdőknek melyiket ajánlanátok? Mennyire megbízhatóak? Melyikkel vállalok kisebb kockázatot? Illetve mennyire sokszínűek? Értem ez alatt, hogy melyiken lehet többféle stílust játszani?
A válaszokat előre is köszönöm!
Sajnos nem igaz,hogy az Epiphone nem gyárt vackot...
Régen nagyon jók voltak a gitárok,de hangszerboltos ismerősöm folyton panaszkodik hogy viszik vissza az újabb Epiphoneokat,mert meghajlik a nyakuk 1-2 hónapon belül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!