Zenéket milyen minőségben éri meg konvertálni? 192 kb/s elég?
Figyelt kérdés
Mostanában rászoktam a 320 kb/s-re, de hát így egy átlagos 4 perces zene majd 12 mega...
a kérdésem, hogy van-e hangzásbeli különbség a 192 és a 320 kb/s között? Tehát, megéri-e a plusz gely?
2013. nov. 25. 22:40
1/5 anonim válasza:
ami alapból 192ben van,és visszalakarod alakítani 320kbps,az marad ugyanolyan tucat,mint 192kbpsben....minőségromlás lefelé,javulás sehogysem!
2/5 anonim válasza:
Szerintem nincs nagy különbség közte. (kivéve, ha stúdió hangfalon vagy komolyabb házimozin hallgatod a zenéket)
Egyébként megéri a zenéket lekonvertálni? (idő van vele)
Máshogyan nem tudsz helyet csinálni a vinyón?
3/5 anonim válasza:
Természetesen van hangzásbeli különbség, de csak ha megfelelő minőségű eszközön hallgatod.
A legtöbb középkategóriás eszközön is bőven elég a 192 kb/s, én is ebbe szoktam, 128-at már egyértelműen meghallok fülhallgatóval.
4/5 A kérdező kommentje:
amúgy youtube letöltésnél van lehetőség hogy mennyi (192 vagy 320 vagy nemtudom), és lusta disznaj vagyok külön-külön állítgatni, így 320-ba töltöm mind (csak nagyon sok helyet foglalnak)
2013. nov. 26. 23:20
5/5 anonim válasza:
Youtube letöltés???
Jah, hát akkor rohadtul mindegy... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!