Kezdő Dj vagyok. Az egyik mixembe belehallgatnátok? Tudni szeretném. Ha így játszanák diszkóban, megdobálnának-e diszkóban vagy jól éreznék magukat? Www.Youtube.com/watch? V=P4xNjqvdOgI
Figyelt kérdés
Köszi előre a választ.2013. nov. 23. 11:44
1/7 anonim válasza:
Nekem nem tetszik! de ez az én véleményem! 3 éve DJ zek!
2/7 anonim válasza:
Nem dobálnálak meg, de, lehet, hogy egy ilyen dj mellett gyorsan megpróbálnék lerészegedni.
3/7 anonim válasza:
Ez mi a szar? már bocs!
Te kezdő vagy, és ne kezdő dj.
A minőség nagyon szar.
A másik, hogy ne kell 5 naponta ugyan azt a kérdést feltenni
Mivel csinálod?
4/7 anonim válasza:
Csak nekem van az, hogy a fele videóban hang sincs? :D
Amúgy ami alapján ítélni lehet:
vagy hagyd abba, mert ez reménytelen, vagy sokat, rengeteget, eszméletlen mennyiségben gyakorolj reggel-este, délben, bármikor. Nézz tutorial videókat, gondolom VDJ-vel csinálod, youtube-on van rengeteg "How to mix..." videó. Vagy hagyd abba, az egyszerűbb megoldás.
Ja és hallgasd mások mixeit, hogy ők az adott zenéket hol kezdik el átkeverni, és honnan indítják a másik zenét, sokat segít!
6/7 anonim válasza:
Valahol el kell kezdeni... annak ellenére, hogy buta program, mint a szar, elég korrekt mixeket lehet vele összedobni.
7/7 anonim válasza:
ilyen gagyit pedig kifejezetten nehéz :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!