Szeretnék venni egy gitárt, de nem tudom, hogy kezdőként mi lenne a jó . Nem szeretnék drágát, venni de pl. egy 12000 ft-os gitár nem gagyi?
Figyelt kérdés
Pl. egy ilyet érdemes megvenni? Http://www.powerstate.hu/index. Php? Mod=sh_det&&kat_id=7&&ter_id=28532013. nov. 23. 09:49
2/3 anonim válasza:
hát, ilyen árkategóriában nincsenek valami jók, sőt egyáltalán nem jók, én anno vettem egy MSA-t meg is bántam, az is kb ennyi volt, inkább fektess be egy Cort ba, azt már 30 000 körüli összegért meg tudod venni, és sokkal jobban szól, könnyebb vele haladni a tanulásban is, de persze ha nagyon kezdő vagy és sosem fogtál gitárt a kezedbe, akkor a fémhúr miatt egy ideig nagyon fog fájni az ujjad de megéri:)
3/3 anonim válasza:
De, igaza van az előzőnek, ez eléggé gagyi, és könnyen megeshet, hogy csak elvenné a kedved a gitározástól. A Cort jó márka, ezt is jól mondta. Az Epiphone, Fender, Ibanez, Vintage akusztikus gitárjai is jók kezdő-haladó szinten, 30 ezer körül már vannak használható hangszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!