Mi a véleményetek a Neo Fm első adásáról?
Üdv.
Nekem csak a sláger jött be. Se Juventus, se danubius, se semelyik, csak a sláger! Ma reggel munkába igyekezve én is belehallgattam a "rádiónak" mondott Neo műsorába! Kb 2 perc volt. Valami ótvar sz@r zenét nyomtak, aztán meghallottam a Ganxstát, egy két mondat, aztán inkább kikapcsoltam, és 10 év után először rádióhallgatás nélkül folytattam az utamat! A Ganxsta valóban egy utolsó tajparaszt bunkó! Emlékszem, amikor a slágerben nemegyszer megfordult, a Bochinak meg elméletileg a barátja nem? Nekem legalábbis eddig ez jött le. Na de van pofája ilyet megcsinál, hogy szinte szó szerint Ő túrja ki a Bochit a helyéről! Ez semmi más, mint hátbatámadás! Innen is látszik, hogy Ő is csak egy pénzéhes f@szfej!
Egy dolog biztos, amíg nem jön vissza a sláger, én nem hallgatok rádiót! Azzal pedig szerintem nem számolnak a Neo FM-nél, hogyha a Sláger visszatér, akkor ők lehúzhatják a rolót, mert budapesten és 60km-es körzetében a Slágert fogják hallgatni a hozzá hűséges hallgatók! Remélem ezzel a megállapításommal sokan egyet értetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!