Ti mit gondoltok a SlipKnoT-ról?
Figyelt kérdés
Kérlek titeket One Direction és Justin Bieber rajongók,hogy ne ide trollkodjatok!!! Előre is köszi :) Illetve itt egy link egy magyar rajongói oldalról: www.facebook.com/maggotswontdie2013. nov. 19. 19:23
1/9 tanárúrkérem válasza:
Állat jó zene, sok energiát ad. Pedig már nem vagyok fiatal...
2/9 anonim válasza:
Csatlakozom az elsőhöz. :) Az egyik kedvenc bandám.
3/9 A kérdező kommentje:
:)) Az oldal megszűnt sajnos.
2013. nov. 20. 16:29
4/9 anonim válasza:
2004-től hagyni kellet volna már ezt a majd mi zenélünk még dolgot... (szubjektív)
6/9 LeftBehind válasza:
Az egyetlen bajom velük hogy Corey folyamatosan változtatja az üvöltéseit. Nem tudom miért csinálja,de ezzel az új mély hörgéssel kínszenvedés végighallgatni a Subliminal Verses és Self-titled számokat. Amúgy meg istenek. Ozzy-n kívül ők azok akiknek nincs olyan számuk ami ne tetszene. A bakancslistámon mindenképp rajta van egy Slipknot koncert.
7/9 anonim válasza:
imádom.
igen, nekemis minimum 1 koncert kötelező!
8/9 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy nagyon jók, az új albumot meg már türelmetlenül várom... Amúgy ők voltak az első olyan igazi kedvenceim, akikről még azt is tudtam, hány hajszáluk van. XD És Corey miatt tanultam meg hörögni.
Egy koncertjükre pedig már én is nagyon el akarok jutni!
9/9 anonim válasza:
1-2 számuk tetszik , de ennyi. Nekem nem igazán jön be ez a nu metál stílus , de azt azért elismerem , hogy jó zenekar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!