Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan tölthetnék le így...

Hogyan tölthetnék le így zenét? (Többi lent)

Figyelt kérdés

(A testvérem egy versenyen nyert egy MP3 lejátszót, Micro SD kártya nélkül. Fogok bele venni egyet, de ez mellékes.)

A kérdés az lenne, hogy:

Hogyan tudnék zenéket szerezni rá úgy, hogy HD minőségű vagy milyesféle legyen?

(Mivel a YouTube-n is ugye ha a quality-t növeled, a hangzás is jobb lesz, ezesetben így is erre törekednék.)

2013. nov. 19. 17:47
 1/1 KefirHun ***** válasza:

Hát nem tudom... nem a minőség csúcsa a legtöbb youtube-rol szedet hang zene (szerintem) én a WAV és a FLAC formátumra esküszöm :)Ha tényleg jó minőséget akarsz akkor vedd meg a lemezüket, vagy ha nagyon tetszik a szám:) (sajna nekem sincs valami sok lemezem :/,de lesz ez még másképp:))

De ha ragaszkodsz a Mp3hoz akkor és nem akarsz fűzetni érte akkor ajánlom a torentet ott egész jó minőségbe vannak fent mp3-hoz képest.

2013. nov. 19. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!