Egy gitárt oktató magántanár mennyiért ad egy órát hetente?
Szia.
Nem tudom sajnos, mert nekem nem volt lehetőségem rá (munka, pénz, stb.). Viszont nem értek egyet az előttem hozzászólóval, ha tudsz menj csak tanárhoz. Jóval könnyebb mint a netről egyedül kiszemezgetni mindent, hamarabb feladja az ember. Technikában is inkább ő tud segíteni, felügyeli, hogy rendesen tanuld meg a hangokat (én pl az f-et barré nélkül tanultam meg, mondván, h az könnyebb, de csak kiszúrtam magammal, mert más hanghoz is kell és nehéz volt átszokni.)
Mindenesetre tartsd szem előtt a céljaidat, és ne felejts el örömzenélni.
De ha nem csak 16+/- pár akkordos gitáros akarsz lenni (tisztelet a kivételnek) kell tanár, különben csak nyüglődsz.
Tudom, most jönnk majd a kommentek, h ez hülyeség, nekem is ment egyedül, de ez a ritkább.
Én ha megtehetném keresnék magamnak tanárt!
Köszönöm szépen a hozzászólásokat, de a kérdésemre nem kaptam választ. Elkezdtem dolgozni, és arra gondoltam, nem csak pötyörészni kellene a gitáron, hanem komolyan nekifeküdni, mert borzasztóan szeretem,s most már lenne is rá pénzt. De túl sokat nem akarok kiadni érte. Ezért érdekelne a magántanár, hetente egyszer. Mondjuk havi 10 000 forintot nem akarok érte kiadni...
Van egy könyvünk: Muszty-Dobay féle Gitáriskola. Ebből szoktam tanulgatni, de tanulás közben mindig felmerülnek kérdések, amit senkinek sem tudok feltenni. Nem vettük a gitárt, nővéremé volt, aki utálta, ezért több, mint 10 évig a tokjában pihent. Jó öreg. El is kell vinni megcsináltatni, mert zizeg, vagy rezeg, vagy nem tudom, hogy kell mondani. Szeretnék érteni a gitározáshoz, önmagam szórakoztatásából.
A fenti jól mondja, 2-6ezer között van. Én szoktam olykor tanítani gitárt, ismerőst 1500ért vállaltam, nem ismerőst most 2500-3000 körül vállalnék per másfél óra.
Matekhoz elég jól értek, azt már 4000/másfél óra körül szoktam vállalni.
Egyébként elég nagy szórás van árakban, de szerintem a havi tízes heti egy alkalomért biztosan kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!