Hol lehet jegyet venni a 2010-es bp. -i Rammstein koncertre?
Figyelt kérdés
Már ha egyáltalán lehet még, mert nem fogyott el...
És mennyibe kerül?
2009. nov. 17. 20:43
1/10 anonim válasza:
12-18ezer, de szerintem elfogyott
3/10 anonim válasza:
_ Nekem van 4 db kemelt álló, beszerzési áron (17900 és 300 ft kiállitási ktsg) odaadom ha kell. Mi sajna nem tudunk elmenni mégsem akkor.
4/10 anonim válasza:
Hali engem nagyon érdekelne az a 4 ramstein jegy:) de abból csak kettő:S...blackdevyl@citromail.hu irnál nekem erre a címre O.O hogy ha még megvan a két jegy akkor le kéne rendezni egy talit:).. köszi:)
5/10 anonim válasza:
Szia! Érdekelne egy jegy abból a négyből, ha még van.
e-mail: bm3x@freemail.hu
6/10 anonim válasza:
Üdv!
Szükségem lenne 4 db álló, vagy kiemelt álló jegyre (netán valaki mégsem tud elmenni a koncertre, kérem szóljon, vagy esetleg más forrásból). mad000@citromail.hu
Köszönöm!
7/10 anonim válasza:
2 db kiemelt álló, 36.000Ft/db áron eladó. Nem tudunk elmenni mégsem a koncertre (viszont mire megszereztem a jegyeket...).
8/10 anonim válasza:
Hali!
Engem is érdekelne egy Rammstein állójegy!
Ha van eladó, írjatok kérlek: reaper-man [kukac] freemail [pont] hu
9/10 anonim válasza:
Hello!
Vannak eladó jegyeim. Ha érdekel, írj. lifadBP kukac gmail com.
10/10 anonim válasza:
Nekem van 1 eladó ülőjegyem.
cruncherpublic [kukac] gmail [pont] com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!