Miért lett ilyen harmatgyenge, erőtlen f*s a tankcsapda?!
Figyelt kérdés
Nem azt várom el, hogy olyan dalokat írjanak mint régen,de úgy vettem észre, hogy rohadtul erőtlenek az új dalok. Nekem a Jönnek a férgek a kedvenc tcs lemezem, ott hallatszik az az erő, amit hiányolok az új dalokból. Tehát arra mennek, hogy minél eladhatóbb legyen? Ez azért gáz, mert akkor nem szívből jön a zene, az egész csak üzlet és ez szánalmas. 12 éves korom óta hallgatom , de ez nekem sok, azt viszont nem hiszem, hogy ennyire kiöregedtek. A Deep Purple képes volt felmutatni 2003-ban egy új albumot, amiben nem csalódtak az emberek, pedig a Purple 68-ban alakult. Meg ha elmész egy tcs koncertre lassan már a divat emberkék vannak többségben. Egy rock koncerten egyre kevesebb a rocker, ez azért fura, vicc az egész.2013. nov. 11. 22:03
1/1 anonim válasza:
Igen. Eladták magukat, ahogy te is írtad, az eladhatóságra mennek.
Nem vagyok Tankcsapda rajongó, de azért a régi és az újabb számaik közül is hallottam egyet-kettőt... hát ég és föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!