Tudnátok nekem IGÉNYES ZENEKARokat mondani? 11/l
11/L
Nightwisht és Epicát hallgatok de még After Forevert, Within Temptationt is. Ezekből a műfajból tudtok zenészeket mondani ami IGÉNYES?
-jazz ( a jó nagybőgőt ne hanyagoljátok)
- skótdudás zenekarokat (imádom a hangszert)
-mulatós
-blues
-metal ( nem annyira ismertedd, akár hörgös)
Illetve rátok bízom. Persze vandájreksön meg dzsásztin bibört, májlit meg a szelenát hanyagoljuk.
Legyenek az alábbi országok közül:
Finnország, Norvégia, Svédország és HOLLANDIA!
ÉS NE TUCATZENE
legyenek egyéniek!
köszi!
Nekem régen a Tiamat volt a kedvencem, de ott van a therion meg a Fin amorphis. Magyarból nekem bejött a Nevergreen.
Skót dudás zenére a skótok is a Red Hot Chili Pipers-t ajánlják. (nem keverendő a Red Hot Chili Peppers-el)
Amúgy Skóciából szerintem a legkirályabb az Alestorm. Ez olyan kalózos rock zene.
És végül egy kis különlegességként a Steampunk zenéből az Abney Park.
Dead by April
Skillet
3 Days Grace
Apocalyptica
30 Seconds to Mars
1. Már nem azért de a mulatós zene körülbelül olyan színvonalú mint a lentebb említett populáris disco zenék tehát ne említsük már egy lapon a többi felsorolt műfajjal
2. Ha nem baj én nem korlátozódok adott országokra mert ennek semmi értelme kivéve ha te is ott élsz véletlen.
3. A zenekarok:
Ayreon
Beyond Twilight
Dream theater
Emerson Lake Palmer
Genesis
Haken
Its a beautiful day
Jethro Tull
Jimi Hendrix
Jordan Rudess
Journey
Kansas
King krimson
Leprous
Levinn Minneman Rudess
Liquid Tension Experiment
Louis Armstrong
Pink floyd
Santana
Styx
Symphony x
The doors
The Who
Time Requiem
Yes
Itt van abc sorrendben lehet szemezgetni nyugodtan leginkább progresszív rock/metál de van jazz jellegű is.
Szia!
Hollywood Undead
Igényes? Hát, néhány számban nem aprózzák el a káromkodást, de azonkívül nem 10 perc alatt összedobott, selejt zenékről van szó.
Egyedi? Igen, rap-rock, de néhány számban dance és egyéb stílusok is keverednek, nagyon sokszínű :) pár számban van egy kevés scream is.
A kevésbé felkapott számaik jobbak, mint az ismertebbek, például a Black Dahlia, a Bullett, a Hear Me Now, A Street Dreams, Lion, Tendencies.
Azért gondoltam erre, mert látom, hallgatsz Nightwist és Within Temptationt is, egy barátnőm is ezeket hallgatja, és a Hollywood Undead is nagyon bejön neki :).
A HU ráadásul nem egy tucatzene :)
Jut eszembe, még lehet, hoyg a 30STM és a Linkin Park is bejönne neked :)
fun, nate ruess
santa cruz (új, fiatal finn sleaze metal banda)
a Crashdiet-et én is ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!