Szakmai szemmel nézve Justin Bieber tényleg jó?
Figyelt kérdés
Most olvastam egy cikket, ahol Zorán elismerően nyilatkozott róla: "Helyes srác, jól énekel. Profi."
Meghallgattam három számát a youtubeon. Könyörgöm, mondjátok, hogy csak tartotta magát a "kollégáról vagy jót, vagy semmit!" elvhez :D
2013. nov. 8. 19:27
2/7 anonim válasza:
még a legpozitívabban nézve is csak olyan adottságokkal rendelkezik mint a sok x-faktoros hatalmas magyar tehetségünk
3/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól énekel, bár egy fokkal lehetne mélyebb hangja is, de számai első osztályúak. Ez az egyik énekes, akinek nem csak egy száma tetszik, hanem több is. Szóval szakmailag nézve a dolgot a Zoránnak igaza van, ő biztos ért a zenéhez, és én is csak a jó zenét szeretem :)
4/7 anonim válasza:
szeintem Justin a legjobb!!.....ahogy az előttem lévő: ő az akinek nem csak egy számát szeretem...neki az összeset!!!
5/7 anonim válasza:
Szerintem a Justin Biebernek nagyon jó számai vannak. Nekem a love me, Latin girl, hey girl ... számai kifejezetten jók. Nem mondom azt, hogy gáz akinek nem tetszik, de ízléses, akinek tetszik.
6/7 anonim válasza:
Hogy Zorán mit gondol, azt nem tudom, de van egy Larry King interjú, egy videó, ahol Jon Bon Jovit kérdezik Justin Bieberről. Egy pillanatra látszik a fején, hogy fogalmazési gondjai vannak, majd végül azt mondja: láthatjuk, hogy van némi tehetsége. (2 évvel később már les-ggfejezte.)
7/7 anonim válasza:
Ezt csak azért mondtam, hogy igen, van aki udvarias.
Az én véleményem: szerintem szép hangja volt eleinte, bár nem kedvelem, de teljesen tönkre ment neki. Gyereket nem kéne énekeltetni.
Egyébként szerintem sosem volt olyan azt a mindenit. Mindenkinek van ismerőse, aki tud énekelni. Bieber annyira tud énekelni, ami tök jó egy kórusban, vagy anyák napján, vagy a templomban. Stadionokhoz azért nem elég. Mert sok ismerősöm tud ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!