Meguntam a zenéimet. Tudtok a Green dayhez hasonló zenekarokat?
Figyelt kérdés
2013. nov. 5. 21:00
1/13 sándorjános válasza:
Billy Talent, Sum 41, Offspring, Junkies (HU), Bad religion, The Strokes (néhány száma), Rancid,
2/13 anonim válasza:
Bink 182, Sum 41, Three days grace, Fall Out Boy.
4/13 anonim válasza:
Billy Talent, Avanged Sevenfold(de csak a lassúb számaik, mint pl. a Gunslinger és nem úgy mint mondjuk a Nightmare, vagy a Wellcome to the family)
5/13 anonim válasza:
Skillet, Nightwish, Bullet for my Valentine, Three Days Grace, Avenged Sevenfold és Disturbed (ők egy kicsit zúzósabbak).
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm
A Junkies állati jó imádom
2013. nov. 7. 21:41
7/13 anonim válasza:
Ntekedni, de a Nightwish eggyáltalán nemis hasonlit a GreenDay-hez.
A GreenDay egy sirós kislány ggyüttes a Nightwish kemény zenéjéhez képest.
Na persze ettől föggetlenül nagyon imádom énis(mármint a Nightwish-t)! :)
8/13 anonim válasza:
Ntkedni annyit jelent, hogy nem kötekedni akarok :D
9/13 anonim válasza:
amikor én green day rajongó voltam (1994 után) akkor mellette Offspringet meg Blink 182-t hallgattam
Az American Idiot-on pedig már teljesen más stílust nyomtak, mint a korábbi lemezeken, szóval jó lenne tudni, melyik korszakukhoz hasonlító zenéket keresel :D
10/13 anonim válasza:
Sum 41 The Hell song
Sum 41 No Reason
The Grenma enyém az utolsó szó
We Are Fighting Dreamers
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!