Szerintetek van értelme hangszerrel youtube cover videókat csinálni?
Nem tudom másoknak mitől nő meg a nézettsége. 1 év alatt van aki 30 000-es nézettséget össze szed pedig sokkal trébb mint az enyém.
3 videóm volt de azokat töröltem is, a kutyát nem érdekelte.
Min múlik szerintetek egy sikeres hangszeres cover videó titka?
Hát a greenday marhára nem stílusom sem a gagyi 2-3 akkordos riszák. Mert egyértelmű azt minden 2. ember el bírja játszani.
Metallica számokat csináltam. Szeretem a technikás szólókat. Hiába törekedek a misőségre kép- hang szempontból. Mindenre figyelek. Sőőt arra törekedek hogy élőben vegyek fel mindent csalások nélkül.
Ha kell 50x is elkezdem felvenni a videómat.
Adatokat magamról csak úgy nem osztogatok a nyilvánosság előtt bocsi.
max írj privit és úgy
,,3 videóm volt de azokat töröltem is, a kutyát nem érdekelte. "
Töltsd vissza, és folytasd. Ha csak 2-3 videód van, addig ne is számíts arra, hogy a youtube előre rakja a videód, a keresésben. Próbálkozz még a videó vágással is. Az úgy nem a legjobb, hogy leülsz, játszol és előtted ott a kamera. Csinálj klippet. Az se lenne hátrány, ha át tudnád alakítani a számot. Miért is hallgatnék egy cover-t, ami ugyan az mint az eredeti, ha egyszer hallgathatom az eredetit is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!