Ha csinálok itthon egy zenét, azt eladhatom?
Figyelt kérdés
Feltennék belőle akár youtube-ra, vagy bárhova egy kis részletet (1 percet a zenéből, a csúcspontról - sokan csinálják így), és odaírnám, hogy ha tetszik, X ft-ért megveheted tőlem. Ez jogszerű, ha nincs kiadóm? Egyáltalán hogy működik egy kiadó, egy stúdió? Ugyanolyan cég, mint mondjuk egy Kft, kell hozzá alapítótőke, tagok, stb.? Vagy ha én azt mondom, hogy mától én vagyok a ToJóska Recordings, akkor szabályos?2013. nov. 5. 11:35
1/1 Kap Gábor válasza:
Persze tedd úgy fel nyugottan. Magyar országon is próbálkoznak már sokan ezzel de ne fűz hozzá nagy álmokat. A youtube és a soundcloud is erre nagyon megfelel. De ha nagyon jó a zene és szerencséd van megtalálhat egy kiadó de ne alapíts erre céget. én személy szerint nem akarok pénzt csinálni belőle én csak feltöltöm teljesben őket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!