Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek is furcsa?

Szerintetek is furcsa?

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem a Metallica,SOAD,Slipknot,Rammstein és a Sum 41. De ha ismerkedek egy új emberrel és elmesélem neki, hogy én milyen zenéket szeretek, akkor néz rám, hogy mi van, meg hogy én nem is úgy öltözködöm... de most tényleg, ha az ember ilyen zenét akar hallgatni, akkor bőr cuccban és acélbetétes bakancsban kell járnia?? 22/N

2013. nov. 3. 23:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Tegyél magasról a fejükre. :)

Én is rockzene párti vagyok, mégsincs semmi ilyesmi cuccom. Nekem is volt egy osztálytársam anno, aki mondta, hogy hát ha rokker vagyok akkor annak a filózofiának is kéne élni... nem foglalkoztam vele, nem fogok hasonulni a világhoz. :)

24/F

2013. nov. 4. 00:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Én kedvenc bandáim: sum41, blink182, ramones, sex pistols , rise against, green day, my chemical romance....

mégse hordok punkgatyát meg nincs tarajos fejem :D

2013. nov. 4. 15:28
 3/5 anonim válasza:

Ez hatalmas nagy hülyeség!

Én is rocker vagyok mégse hordok semmi ilyet bőr-cuccot. De ha nem tetszik neki akkor vág jól képen :D

2013. nov. 4. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Maggot vagyok /Slipknot fan/. Ismerem ezt az érzést - furcsának furcsa az emberek viselkedése, de szánalmas is. Ha körbenézel láthatod, hogy mi megy mindenütt, minket pedig próbálnak kiszorítkozni, de hozzá lehet szokni, én ijesztgetni szoktam őket a People = Shittel meg a maszkokkal, ha így állnak hozzá az egészhez (persze ha nem szidnak azért, aki vagyok, akkor ezt nem teszem), s jót röhögök rajtuk. Nem lehet mit tenni, el kell kerülni őket és inkább testvéreket kell keresni, mert minél inkább taszítanak, annál inkább összetartóbbak leszünk ;)
2013. nov. 5. 18:01
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :-) megnyugodtam ;-) én abszolút nem vagyok se rocker se punk, de ezeket a zenéket szeretem :-)

elégé nőiesen öltözködöm és ezért néznek rám furcsán ha megmondom, hogy milyen zenéket hallgatok, de most nem is foglalkozok vele, mert én ilyen vagyok és ilyen is leszek :-)

2013. nov. 6. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!