Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Üdv: Fl studiohoz (vagy...

Üdv: Fl studiohoz (vagy bármilyen zeneszerkesztőhöz) Honnan tudok letölteni előre megírt dallamokat?

Figyelt kérdés

Piano roll-ba kellene, de én még nem igazán tudok dallamokat írni viszont szeretném így leegyszerűsíteni! Tehát flp-be kellene előre megírt jó hangzású dallam ami köré készíthetek saját alapot pl: dob basszus, stb:

Letölteni vagy kimásolni szeretném

Remélem tudok segíteni!

2013. nov. 2. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Magyarul lopni akarod a dallamot, amit más megírt a saját tudásából, kreativitásából, energiájából, idejéből?

Az úgy igen :D

Írj sajátot!

2013. nov. 2. 21:58
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem így gondoltam !

hanem akik amúgy is írnak dallamokat nem profikat,de azért jókat szórakozásból, azokra értettem!

Valami ötlet?

2013. nov. 3. 06:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Csinálj remakeket.

De, ha nem megy a dallamírás, akkor ne nagyon erőltesd ezt a zeneírásos dolgot.

2013. nov. 3. 10:04
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod,egyenlőre még ez sem nagyon megy,fél éve vagyok benne,és ez még elég gyerek időnek számít, eddig még nem kellett dalt csinálni.

gondoltam vannak ilyen előre megírt sablonok amikkel lehet kicsit gyakorolni

(mint pl: régi számok dallamai, most mondtam egyet)

2013. nov. 3. 10:49
 5/7 A kérdező kommentje:

Tudsz nekem olyan zenét mutatni,vagy mondani,amit fl studioval készítettek? Inkább egy teljes zenei alapra gondoltam!

pl: dance,pop,trance,house

Egyáltalán lehet ezzel a programmal sláger zenét készíteni

?

2013. nov. 9. 20:42
 6/7 anonim ***** válasza:

youtuben beirsz hasonlo kulcsszavakat:

composition flp

flp download

a video alatt ott lapulnak a linkek :)

2013. dec. 17. 13:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha ügyes vagy, akkor csak sláger zenét lehet vele készíteni :D

Nevesebb előadók: Savant, Avicii, Afrojack, BT, Porter Robinson és még sokan sokan mások...

Ezek után nem lehet fikázni a DAW-ot, hogy nem lehet vele zenét csinálni.

-Ha van zenei tudásod (jobb esetben), akkor ülj le a zongora vagy valami hangszer elé és hallásból kezdd el lekottázni az egyik zenét, amit akarsz.

Persze zenei tudás alatt nem az énekórákra való bejárást értem, hanem rendes, több évi hangszeres zenélést.

-Ha nincs zenei tudásod, akkor azt a vágyat, hogy jó dallamokat fogsz írni verd ki a fejedből. Sajnálom, tudás nélkül ennek sincs gyümölcse.

Bár, megpróbálhatod, hogy beiratkozol valamilyen hangszerre és egy-két év után újból nekiesel ennek a témának.

+ gondolom a "dallamlopkodásos" módszer ki van lőve, mert szerintem az egyszerűen egy olyan dolog, mintha elvetted volna más dolgát.

Félre ne értsd, nem akarlak róla lebeszélni, de ha nincs semmi tudásod, nem fog menni...ez nem olyan dolog, hogy "na jólvan, mostantól zenéket fogok írni"

2013. dec. 22. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!