Szerintetek gáz, hogy b*zinak tartom őket?
Én most nyáron tudtam meg,h JB fiú!!!!!!Eddig azt hittem h lány!A hangja is olyan volt meg minden....Egyébként egy cipőben járunk...Én Iron Maiden-t hallgatok,a legjobb barátnőim pedig 1D-t,JB-t meg Skrillex-et hallgatnak....de kibírjuk,legfeljebb nem hallgatunk együtt zenét....néha veszekszünk egy jót,én utálom az 1D-t,szerintem írtó szar a zenéjük,ők nem értik h mi tetszik nekem a metal és rock zenében,de ez így van jól...
12/ROCKER LÁNY
Gáz,mert mindegyik 1D tagnak van vagy volt barátnője,úgyhogy nem értem,miből gondolod,hogy melegek. Attól,hogy olvastál róluk egy cikket,vagy láttál róluk egy összeszerkesztett kamu képet,attól nem azok. Attól,hogy a média mostanában szinte mindenkit melegnek titulál,attól nem azok. És itt nem csak rájuk értem. Én pl. nem szeretem Justin Biebert,de attól nem b*zizom le,és megvédem,ha valaki ezt mondja rá,mert ehhez semmi joga.
És szerintem te is gáznak tartod magad ez a kérdés miatt,mert ha nem így lenne,akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést,hogy meggyőződj,tényleg gáz-e.
Amúgy nem hiszem,hogy 12 évesen ennél nincs jobb dolgod,mint hogy valakiket leb*zizz.
Gratulálok a válaszadók nagy részének,akik idióták és műveletlenek.
Hogy lehet olyan valakit utálni,akit nem is ismersz személyesen?? Plusz saját érzelmi szegénységedből nem kell rosszindulatúskodni.
Válaszom: Igen,gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!