szerintem hallgatható de tény hogy vannak nálla 10000x jobb zenészek
de ha most tót gabihoz mérjük akkor szerintem toth gabi simán elhúz mellete mert annyira szánalma már mint a toth gabi :S
2009. nov. 23. 20:12
12/21 anonim válasza:
Én imádom Avril-t, igenis tehetséges! Szerintem.
2009. dec. 4. 21:35
13/21 A kérdező kommentje:
Utolsótól kérdezném, hogy csak nem lány vagy 12 és 16 év között?
2009. dec. 5. 10:48
14/21 anonim válasza:
És ha az vagyok? A zene nemtől és kortól független. Tény, hogy inkább a 12-18 éves korosztály bírja Avril zenéjét, de szerintem akkor is jó a zenéje. Én legalábbis nagyon szeretem, pörgős és vagány. Legalábbis a legtöbb száma, azért van egypár lassabb is. Mondjuk, abban nem értek 1et, h valami rockos dolognak akarja kiadni magát, miközben inkább a pop felé húz.
Most lehet lepontozni, h csak egy hülye tini vagyok.
2009. dec. 6. 21:29
15/21 anonim válasza:
Szerintem eggyátalán nem "rém gyenge" Avril zenéje. mi lenne benne gyenge? nemértelek. valami eszméletlen gyönyörű a hangja.
2010. jan. 30. 22:23
16/21 anonim válasza:
Ami tény,minőségi, fogós dallamu zenét játszik,tehát helye van a zeneiparban,de én például allergiás vagyok erre a kisnőre. Egyrészt mert egy kis divatmajom, az a vigyetek fiúkák stílus, a lázadó totál komolytalan idegesítő tiniphicsák ikonja ez a nő. Az ilyenben meg nőiességet még mikroszkóppal sem lehet találni,pedig már nem olyan kislány ez az Avril, de mégis az egész stílusa rettenet gyerekes, én meg nem szertem a gyerekes feelingű nőket. Sokkal jobb egy érettebb nőnek az erotikus stílusú dallamos vokálját hallgatni, mint ezt a kis pattogi makákót.
2010. szept. 26. 04:46
17/21 anonim válasza:
Avril nagyon ritkán énekel playback-et. Már bocsika, de észre lehet venni. Az, hogy nem mindíg olyan tökéletes a hangja mint ahogy gondolják nem azt jelenti, h nem tud énekelni. Szerintem neked is néha olyan mintha be lennél rekedve, ezért nem kell elítélni. Ami a világban van az olyan, h van aki szereti vagy nem. Sose lesz olyan,h egy bizonyos személyt vagy zenét vagy akármi mást mindenki szeretni fog. Nekem nincs bajom Avril L.-vel, de nem mondanám, h megőrülök tőle. Szerintem, ha a te "kedvenc" énekesedet vagy akármidet kritizálnák nem lépnél fel ellene vagy szólnál vissza. Egyébként Avril sose volt Punk, ahogy ő is mondta, nem tudom, h honnan szedtétek ezt, de talán akkor meg kéne előbb nézni 1-2 olyan interview-t ami erről szól(t) és az után véleményt adni. Ha pedig nem tetszik neked Avril, akkor azt a rajongói és szerintem mindenki más elfogadja, ahogy azt is, h neked más a stylusod. Ilyen hülyeség miatt igazán kár veszekedni és hangot adni. Mert az biztos sem neked sem másoknak nem lesz igazuk. De hajá. Majd kinőlsz belőle.
2010. nov. 14. 12:42
18/21 anonim válasza:
Szerintem, amit zenél, abban jó, és ő írja a dalait, ez is ritka manapság a popzenészeknél, és amúgy meg nme tudom mi a baj pl. ezzel az élő felvétellel: (mármint a hangjával)
És szándékosan nem a DVD-s HQ videót linkeltem, mert mondanátok, hogy átjavították a hangját.
2010. nov. 29. 21:45
19/21 anonim válasza:
"jaj gondoltam hogy valaki jönni fog ezzel a "csinálj jobbat" zenével...
egy híresség (jelen esetben egy énekesnő) azzal, hogy kiáll a színpadra, énekel, dalokat ír, klipeket forgat ; vállalja a felelősséget, hogy lesz aki megszólja, lesz aki nem. ez a természetes..nem rögtön támadni kéne..."
Ezzel teljesen egyetértek! Pedig bírom Avrilt. :P (nem a kedvencem, de néha hallgatom, szerintem nem rossz)
2011. aug. 24. 15:57
20/21 anonim válasza:
Ne kritizáljatok úgy vagy legalább ne írjatok ki hülyeséget, hogy nem tudjátok milyen stílusban énekel...nem popra váltott, nem a pop felé húz...hanem átállt countryra a punkról.... :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!