Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki szerint rém gyenge Avril...

Ki szerint rém gyenge Avril Lavigne zenéje?

Figyelt kérdés
Mindenki beleszólhat. Pro és Kontra. Hajrá!
2009. nov. 14. 18:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%

mihez képest rém gyenge mert ez most attól függ

szerintem hallgatható de tény hogy vannak nálla 10000x jobb zenészek

de ha most tót gabihoz mérjük akkor szerintem toth gabi simán elhúz mellete mert annyira szánalma már mint a toth gabi :S

2009. nov. 23. 20:12
 12/21 anonim ***** válasza:
70%
Én imádom Avril-t, igenis tehetséges! Szerintem.
2009. dec. 4. 21:35
 13/21 A kérdező kommentje:
Utolsótól kérdezném, hogy csak nem lány vagy 12 és 16 év között?
2009. dec. 5. 10:48
 14/21 anonim ***** válasza:
68%

És ha az vagyok? A zene nemtől és kortól független. Tény, hogy inkább a 12-18 éves korosztály bírja Avril zenéjét, de szerintem akkor is jó a zenéje. Én legalábbis nagyon szeretem, pörgős és vagány. Legalábbis a legtöbb száma, azért van egypár lassabb is. Mondjuk, abban nem értek 1et, h valami rockos dolognak akarja kiadni magát, miközben inkább a pop felé húz.

Most lehet lepontozni, h csak egy hülye tini vagyok.

2009. dec. 6. 21:29
 15/21 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem eggyátalán nem "rém gyenge" Avril zenéje. mi lenne benne gyenge? nemértelek. valami eszméletlen gyönyörű a hangja.
2010. jan. 30. 22:23
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Ami tény,minőségi, fogós dallamu zenét játszik,tehát helye van a zeneiparban,de én például allergiás vagyok erre a kisnőre. Egyrészt mert egy kis divatmajom, az a vigyetek fiúkák stílus, a lázadó totál komolytalan idegesítő tiniphicsák ikonja ez a nő. Az ilyenben meg nőiességet még mikroszkóppal sem lehet találni,pedig már nem olyan kislány ez az Avril, de mégis az egész stílusa rettenet gyerekes, én meg nem szertem a gyerekes feelingű nőket. Sokkal jobb egy érettebb nőnek az erotikus stílusú dallamos vokálját hallgatni, mint ezt a kis pattogi makákót.
2010. szept. 26. 04:46
 17/21 anonim válasza:
20%
Avril nagyon ritkán énekel playback-et. Már bocsika, de észre lehet venni. Az, hogy nem mindíg olyan tökéletes a hangja mint ahogy gondolják nem azt jelenti, h nem tud énekelni. Szerintem neked is néha olyan mintha be lennél rekedve, ezért nem kell elítélni. Ami a világban van az olyan, h van aki szereti vagy nem. Sose lesz olyan,h egy bizonyos személyt vagy zenét vagy akármi mást mindenki szeretni fog. Nekem nincs bajom Avril L.-vel, de nem mondanám, h megőrülök tőle. Szerintem, ha a te "kedvenc" énekesedet vagy akármidet kritizálnák nem lépnél fel ellene vagy szólnál vissza. Egyébként Avril sose volt Punk, ahogy ő is mondta, nem tudom, h honnan szedtétek ezt, de talán akkor meg kéne előbb nézni 1-2 olyan interview-t ami erről szól(t) és az után véleményt adni. Ha pedig nem tetszik neked Avril, akkor azt a rajongói és szerintem mindenki más elfogadja, ahogy azt is, h neked más a stylusod. Ilyen hülyeség miatt igazán kár veszekedni és hangot adni. Mert az biztos sem neked sem másoknak nem lesz igazuk. De hajá. Majd kinőlsz belőle.
2010. nov. 14. 12:42
 18/21 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem, amit zenél, abban jó, és ő írja a dalait, ez is ritka manapság a popzenészeknél, és amúgy meg nme tudom mi a baj pl. ezzel az élő felvétellel: (mármint a hangjával)

http://www.youtube.com/watch?v=j9EQkEFbWsY

Szerintem nagyon jó hangja van élőben.

És szándékosan nem a DVD-s HQ videót linkeltem, mert mondanátok, hogy átjavították a hangját.

2010. nov. 29. 21:45
 19/21 anonim ***** válasza:
54%

"jaj gondoltam hogy valaki jönni fog ezzel a "csinálj jobbat" zenével...

egy híresség (jelen esetben egy énekesnő) azzal, hogy kiáll a színpadra, énekel, dalokat ír, klipeket forgat ; vállalja a felelősséget, hogy lesz aki megszólja, lesz aki nem. ez a természetes..nem rögtön támadni kéne..."

Ezzel teljesen egyetértek! Pedig bírom Avrilt. :P (nem a kedvencem, de néha hallgatom, szerintem nem rossz)

2011. aug. 24. 15:57
 20/21 anonim ***** válasza:
55%
Ne kritizáljatok úgy vagy legalább ne írjatok ki hülyeséget, hogy nem tudjátok milyen stílusban énekel...nem popra váltott, nem a pop felé húz...hanem átállt countryra a punkról.... :D
2012. júl. 29. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!