Zene címe!? Van egyrégi zene ahol sok nő és egy férfi táncol ilyen régi edző ruhában egy tükör előtt. Olyasmi mintha zumbáznánáak
Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 11:53
1/9 anonim válasza:
Dirty Dancing amire gondolsz szerintem
2/9 A kérdező kommentje:
nem..teljesen más..egy szobában vannak s ott szól a zene meg minden s arra táncolnak..ez maga a klip
2013. okt. 31. 12:15
3/9 anonim válasza:
basszus, most egész nap ezen fogok gondolkodni...:D ismerem, a klipje is megvan, csak az előadó meg a cím nincs.... de ilyen eric prydz, régi guetta, régi feddelegrand, benny benassi korszak, nem?
4/9 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=L_fCqg92qks
Eric Prydz - Call on me?:D Előző voltam
5/9 anonim válasza:
A zumbától azért az messze van. Aerobikoztak. Nem véletlen a régies öltözék sem. A Jane Fonda-s aerobik korszakot akarta felidézni.
6/9 anonim válasza:
Boney M - Daddy cool
Ádok Zoli - Dance With Me
Scissor Sisters - I Don't Feel Like Dancin'
Ez a 3 jutott eszembe:DD
7/9 anonim válasza:
*Ja de tudom, hogy a Scissor Sisters-es számban nem sok nő van:$
8/9 anonim válasza:
Eric Prydz lesz az, ahogy írta az egyik válaszoló.
9/9 A kérdező kommentje:
Igaz Eric Prydz - Call on me :D köszönöm a válaszokat :D
2013. okt. 31. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!