Miről szólnak a Tool számainak szövegei általánosan?
Figyelt kérdés
A zenéjükkel mit akarnak mondani? Például a Schism c. szám mit akar mondani? Megnéztem, lefordítottam de nem mindenhol értem a mondanivalót...2013. okt. 29. 11:33
1/2 anonim válasza:
Le tudod ide írni a szövegét?
Talán ki tudok hozni belőle valamit.
2/2 anonim válasza:
Huu, gondolom már vagy megtaláltad a kérdésre a választ ennyi év után vagy már nem érdekel de azért megírom miről szól. Amikor kiadták a második nagylemezüket a zenekarban nagy ellentétek támadtak és már minden próba abból állt, hogy megvitassák az üzleti dolgaikat. Na ez a dal szól arról, hogy minden kommunikáció megszűnt közöttük, mivel már nem is zenéltek a próbákon, csak arról beszéltek, hogy mennyit kell eladni ebből meg abból mert ezt követelte a kiadó. Ezek után váltak meg a Zoo Recordstől és kiadták ezt a lemezt és írtak erről egy dalt. A daljaik meg általában Maynard James Keenen anyjának haláláról meg betegségéről, az erőszakról vagy valamilyen összefüggéstelen dologról szólnak, hogy összezavarják a népet poénból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!