Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak számok, amiktől nagyon...

Vannak számok, amiktől nagyon be tudok "indulni". Szóval szörnyen erős vágyat érzek,hogy elkezdjek nagyon hagnosan énekelni. Hogy tudnám ezt leküzdeni?

Figyelt kérdés
Ez nem is lenne probléma, mert akik hallottak már énekelni azok szerint nagyon jó hangom van, de nem merek emberek előtt énekelni:$ Nagyon szégyellős vagyok minden téren..És ez nagyon zavaró, és nem tudom hogy tudnál lekűzdeni..És az éneklésre visszatérve valahogy érzem,hogy van hozzá tehetségem,és menne de annyira félek:S...azért ne nézzetek hülyénekköszi:)
2008. júl. 7. 21:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem lehet hülyének nézni!

Ha vágyat érzel az éneklésre,ne nyomd el magadban őket!Add ki magadból,és hidd el,hogy sokkal jobb lesz.Ha meg mások elött nem mersz énekelni,igyál egy kis bort,vagy valami alkoholt(ne annyit,hogy megártson),hogy ellazítson,és elűntesse a gátlásaidat.Én így győztem le őket,és most már szinte bármikor éneklek emberek elött!

HAjrá!

2008. júl. 7. 23:05
 2/2 anonim válasza:
Én is a szégyenlős fajta vagyok. Szerintem próbáld ki karaoke bárban az éneklést, nagyon jó, én is rettegtem tőle hogy mások előtt énekeljek, de egy barátom rávett és nagyon jól sikerült, azóta sokkal bátrabb vagyok és mindig visszajárok oda, szeretik ha énekelek nekik és nincs ennél jobb érzés:)
2008. júl. 8. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!