Ha igazán punkok vagytok, akkor kérlek szépben benneteket, hogy ezt a fikázós stílust dobjátok már ki a p*csába :)
Ne egymást és nem egymás kedvenceit szapuljuk OK?
Van, akinek ez tetszik, van akinek az. Van akinek a tudósok a kedvence, van, aki Tchaikovsky alá nem is adja.
Egymás fikázása nem vezet sehova. Csak kizárod a másikat az életedből mindenféle ismeretség nélkül.
Fogadjuk el a másikat, mutassunk felé tiszteletet és mutassuk meg mi miért szeretünk mást. Ezzel megnyitunk a másik előtt egy kaput, és még lehet, hogy tudunk neki újat is mutatni.
Köszönöm!
Egyet értek azzal aki előttem mondta, mi értelme a másik stílusát lehúzni? mellesleg a 21. században próbálj újat mutatni, csak mert a stílus ugyan az még a Rise Against is jó.
(az meg már megint más dolog, hogy mondod, hogy szar, erre leírod te is. és az is egy más dolog, hogy háromnegyede nem is punk-rock amit írtál de inkább nem mondok példákat)
Csatlakozok néhány előttem szólóhoz , ideje lenne kinőni mások kedvenceinek fikázását , a kérdés pedig punk-rock együttesekre vonatkozik , a 10-es válaszban rögzítetteknek pedig fele sem az!
Ramones
Green Day
Bad Religion
Sex Pistols
Dead Kennedys
Sum 41
Bowling for Soup
Billy Talent
Rise Against
System of Down
The Exploited
Foo Fighters
Simple Plan
Alvin és a Mókusok
Rózsaszín Pittbull
Hatóságilag Tilos
Fürgerókalábak
Good Charlotte
Rancid
The Clash
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!