Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Altba szopránt?! Hogy?

Altba szopránt?! Hogy?

Figyelt kérdés

Mély alt vagyok a kórusba, közepes hangterjedelemmel, mégis el kellene énekelnem egy versenyen, szólóban egy somogyi népdalt, ami első-második-sokadik hallásra is rettentő magas O.o (Talán vki ismeri: Ez a kislány úgy éli világát...).

Kedden megyek tanárhoz, de a faktosok közé visz be gyakorolni és nem szeretek így, mindenki előtt énekelni, főleg olyasmit amiről tudok hogy hamis. :(

Tudnátok valahogy segíteni?

2009. nov. 12. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem a legegyszerűbb, ha megmondod a tanárnak, hogy egy nem a te hangmagasságodnak való. De azért próbálgasd otthon, amikor senki nem hallja (hátha mégis kijön), vagy egy oktávval lejjebb...? (amúgy nem ismerem a népdalt). Vagy, ha nincs hozzá zenei aláfestés, akkor kezdd mélyebben (kérdezd meg a tanártól, hogy kezdheted-e mélyebben)
2009. nov. 14. 14:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy népdalt hiába ismerünk, mert ha nincs hozzá kíséret, akkor kb. ott kezded el, ahol akarod:) Ennyire egyszerű. Mondd meg, hogy lejjebb kezded, mert ott jó. Ha ez nem tetszik neki, akkor keressen mást, aki elénekli.
2009. nov. 14. 15:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm ^^ Kíséret nem lesz szóval marad a mélyebben.
2009. nov. 14. 15:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Én férfi vagyok.Baritonból küzdöttem fel magam tenorba.Nem is akármilyen tenorba:ZÁMBÓ JIMMI DALAIT MIND EL TUDOM ÉNEKELNI.Igaz az évek munkája volt.S én nem vagyok egy hétköznapi ember de lehet hogy neked is sikerül.
2010. jún. 17. 16:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!