Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » David Guetta-val mi van...

Gabor9 kérdése:

David Guetta-val mi van mostanság?

Figyelt kérdés
Áprilisban jött ki a Play Hard, és azóta konkrétan semmi.. Pedig kb. 5 éve minden évben legalább 5 olyan számot dobott ki, amik befutottak, most meg mintha nem is létezne.. Esetleg valaki nem udja mi van most vele? Új lemezt csinál, csak turnézik, vagy abbahagyja? Köszi a válaszokat! :)
2013. okt. 23. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:

November elejétől turnéra indul. Szeptemberben bejelentette a November 4.-én megjelenő "One Voice" című számát.

Egyébként megjelent még egy száma, az "Ain't that party" még Július 8.-án.

Úgy látszik a rádiók elvannak a régi számaival.

2013. okt. 23. 19:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, az Ain't A Party c. számát ismerem, Class FM Dance Chart-jában szokták játszani, de ennyi. Na erről a One Voice bejelentésről még nem hallottam, köszi szépen az infót, ennek nagyon örülök :) November 4. várós nap :D Köszi szépen!
2013. okt. 23. 20:53
 3/4 anonim válasza:

Nem nagyon követem, de a Play hardról nemrég én is hallottam, de számomra nem volt abban sem semmi pozitívum, mivel ismerem azt a számot, amit "újrahasznosított": http://www.youtube.com/watch?v=lHjNmyzrVvM

ráadásul az eredeti eleve jobban bejön...

2013. okt. 23. 21:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönjük Emese! :D
2013. okt. 24. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!