Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért baj az ha egy fiú...

Bengari kérdése:

Miért baj az ha egy fiú Justin Bieber-t és One Direction-t hallgat? 16/F

Figyelt kérdés
Engem már párszor leszóltak érte, de nem értem, hogy miért. Ez tényleg olyan nagy gond???
2013. okt. 23. 12:38
1 2
 11/12 anonim válasza:

Szerintem cuki ha egy fiú Justin Bieber rajongó :)

Én is Justin Bieber rajongó vagyok az az Belieber de az 1D nem nagyon szeretem de szerintem azért nem kell egy embert se elítélni ha nem olyan zenét hallgat mint a többi majom!!!

2013. nov. 2. 20:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Semmi baj a b.u.z.i.k.k.a.l, mert Freddie Mercury volt az egyik legnagyobb énekes EVER, de ő legalább nem úgy nézett ki -.- meg az ő zenéje tényleg jó volt! A One Directionnek ANNYIRA nem rosszak a számai, bár én egyiket se szeretem, annak legalább van dallama. Mindenesetre akkor se jön be!

Én maradok Queen-nél, Bon Jovi-nál, Guns 'n Roses-nél és a többi jó együttesnél.

Nincs vele alapvetően semmi baj, csak általában az ilyen "páva raj" csávók szoktak ilyeneket hallgatni, akiktől nekem eleve hányingerem van... arrogáns bu**k. Szóval, társadalmilag nem "elfogadott" úgymond. Ez olyan, mint hogy 50000 éve a kövér nők számítottak szépnek, mert a termékenységet jelképezték, a mai kövér nőket meg inkább rondának tartják.

Összegezve, pontos magyarázatot nem tudok adni, hogy miért nem nézik el sokan a mai zenéket, mindenesetre az biztos, hogy én nem szeretem.

Ha neked tetszik, akkor meg más ne érdekeljen, hallgasd... amúgy meg legközelebb azokat kérdezd meg, akik leszóltak téged (mondjuk nagy valószínűséggel én is megjegyeznék, hogy ez nem zene meg hogy hogy lehet ilyen ocsmányságot hallgatni, de én egyszerűen azért, mert nem bírom Justin búráját, se a zenéjét).

2013. nov. 4. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!