Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen zenék hallgatásától...

Milyen zenék hallgatásától van valakinek jó zenei ízlése szerintetek?

Figyelt kérdés
2013. okt. 21. 15:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a stílus tökmindegy csak legyen igényesen megcsinálva. Nem attól lesz egy zene jó vagy rossz hogy milyen stílusú hanem hogy milyen igényeséggel van megcsinálva, mennyi munka van benne. Szerintem annak van jó zenei ízlése aki igényes zenét hallgat nem csak valami összetákolt szart.
2013. okt. 21. 15:33
 2/3 A kérdező kommentje:

#1. Igazad van! De mondjuk neked pl számít-e, hogy hangszeresen vagy elektronikusan összerakott a zene?

Mert én pl úgy vagyok vele, hogy sokkal jobban tetszenek a hangszeres alappal ellátott dalok, mert abban benne van az igazi zene, a szenvedély a zene iránt. Nem arról van szó, hogy egy elektronikus alappal ellátott zene mögött nincs semmi, de számomra külön élmény hallani a hangszereket :)

2013. okt. 21. 15:50
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen számít, mert én pl. utálom az elektronikus zenéket. Nem azt mondom hogy aki ilyent hallgat annak rossz az ízlése hanem hogy nekem nem tetszik. Én is jobban szeretem a hangszereket:D
2013. okt. 21. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!