A barátok köztben szokott lenni egy aláfestés egy zongora zene amit már régóta keresek de nem találom sehol, zeneszerző Som Krisztián melyik zene lehet az? (bővebben lent link)
Figyelt kérdés
Itt 20 30-nál kezdődik amikor a Hanna a verset mondja akkor van az aláfestés és azt keresem.Láttam mások is keresték már ezt a zenét...Aki tud legyen szíves segítsen.
2013. okt. 16. 15:40
1/7 anonim válasza:
Ennyit sikerült kicsípnem az egyik részből: data.hu/get/7106692/alafesto_zene.mp3
2/7 A kérdező kommentje:
:o Köszi szépen megcsináltad igen pont erre gondoltam, sajnos ez nem a teljes a kérdés még nincs lezárva, de ez is nagyon jó:)))
Ha esetleg még valaki tudna segíteni ebben hogy a teljes verziót hogyan szerezzem meg azt kérem segítsen:)Még egyszer köszi.
2013. nov. 8. 16:27
3/7 anonim válasza:
Szívesen! :) Szerintem a teljes változat az nagy valószínűséggel csak az RTL Klub tulajdonában van :/
5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez egyáltalán nem az...
2015. márc. 3. 16:52
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Christian Henson - A Tender Story
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!