Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ezek a zenei fesztiválok,...

Ezek a zenei fesztiválok, mint a Sziget, Balaton Sound, most a zenéről szól, vagy a baromkodásról?

Figyelt kérdés

Megnéztem a Sziget aftermoviet, és a Sound aftermoviet, és döbbenetes. Én azt hittem a zene miatt mennek oda a fiatalok.

Erre azt látom, hogy a Soundon van "gyúrós sátor" a gyurmásoknak, a Szigeten meg trambulin, meg röpipállya, meg hullámvasút vagy mi...

Most ezek a zene miatt mennek oda, vagy baromkodni?

2013. okt. 16. 09:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyilván kellenek plusz programok is, mivel ezek több napos fesztiválok, sokan ott vannak végig. Ha épp olyan nap van, hogy nem érdekli őket egy fellépő se, vagy csak kevés, akkor is szeretnék elütni valamivel az időt.
2013. okt. 16. 12:22
 2/3 anonim ***** válasza:
A fesztiválokon non-stop a buli meg a baromkodási lehetőség...na jó mittom én kb 8-12 ig nyugalom van kis pihenés nem árt....edzési lehetőség bungee jumping stb. midnen fesztiválon van általába nappali programok ezek de este is zajlanak azért csak akkor az emberek inkább mennek a fellépökre bulizni hihetetlen élmény csak akkor tudod meg ha ottvan.... bátran mondom 4bs...2hegyalja....strandfesztivál...fridge fesztivál után:)))))
2013. okt. 17. 17:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért vannak ezek a programok, mert délelőtt nincsenek koncertek, és ugyebár van, aki heti jegyet vesz. aki napi jegyet vesz, az a zene miatt megy.
2015. ápr. 3. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!