Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki minden idők legjobb férfi...

Ki minden idők legjobb férfi énekese?

Figyelt kérdés

Szerintetek? Kié (volt) a legjobb hang és ki mellé a legsokoldalúbb?

Internetes oldalak felmérései szerint nagyjából ők : Elvis Presley, Michael Jackson, Stevie Wonder, Freddie Mercury , Serj Tankian, Bono stb...

2013. okt. 14. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Én a "keményebb" zenét szeretem, így az örök favorit Kurt Cobain marad.
2013. okt. 14. 21:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Eléggé változó. Nekem Ők a kedvenceim:

Ozzy Osbourne, James Hetfield, David Draiman

2013. okt. 14. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Az igazság valahol Freddie környékén van, esetleg Rob Halford.

Akiket írtatok Kurt, Ozzy, Hetfield imádom őket, de csapnivaló énekesek :D (finomítok, nem arról híresek, hogy jó énekesek)

2013. okt. 15. 06:11
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen. Se Ozzy, se Hetfiled se Kobain. Tényleg nem jó énekesek :D

Aki a kemény zenéket szereti annak szerintem ott van Serj Tankian. Ő tényleg jó énekes

2013. okt. 15. 11:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Ugyan én a rockot szeretem, szóval elfogult vagyok, de szerintem Freddie Mercury. Hatalmas hangterjedelme és nagyon szép, képzett hangja volt, ráadásul az egyéni stílusa és extravaganciája nagyon jó, érdekes előadóvá tették, nekem soha nem volt unalmas az ő alakítása :)
2013. okt. 15. 15:58
 6/8 anonim ***** válasza:
45%
Mindenkinek más a szép, másak a szempontjai. Én például azért írtam Ozzy, Hetfield, és Draiman nevét is, mert nekem az összkép a fontos, hogy mennyire tud azonosulni a zenével, amit az adott zenekar játszik. De ha a Ti logikátokat nézem, és csak az énekes hangját veszem figyelembe, akkor korrigálnám magam Zámbó Jimmyre.
2013. okt. 15. 16:49
 7/8 anonim ***** válasza:

A 6-os válaszoló véleményét osztom.

Én még nem találtam Cobainhez hasonló énekest, nincs olyan hang, ami úgy megfogna, mint az övé.

Az ő zenéjével azonosulni tudok, míg Elvis vagy M.J zenéjével egyeltalán nem megy.

Ettől függetlenül a tehetségüket elismerem, de akkor se tartoznak a favoritok közé.

2013. okt. 15. 17:14
 8/8 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=R7dRjGEmLk4

Itt egy Cobainhoz hasonló énekes :D

2013. okt. 16. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!