Milyen gitár kombó márka milyen műfajhoz jó?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert szernék venni egy újat használtan max. 80 ezerig. (Bár olcsóbban jobb lenne :D) Meg az is lényeges lenne hogy kis (klub) koncertekre is jó lenne.2013. okt. 14. 18:44
1/2 anonim válasza:
Márkához nem lehet stílust kötni. Főleg az ilyen olcsóknál.
A nagyondrága erőstőknél nagyjából ezt meg lehet tenni, melyik márka, melyik modellje, milyen stílushoz való. Vannak kifejezett Hi-gain cuccok, stb.
De ilyen olcsó erősítőknél igazán nincs ilyen..
Ha kis klub koncerten, hangosítás nélkül akarsz játszani (persze számít hogy mi szól még rajtad kívül, dob, gitárok stb.) akkor tranzisztoros cucc esetén 80-100 W körül erősítővel nem lehet bajod.
Csöves erősítőnél 15W már bőven elég lehet. (bár ez drágább kategória mint amit írtál)
2/2 anonim válasza:
Nézz utána a neten a KOX elnevezésű -egyébként magyar- cuccnak. Nekem is ilyen van. Csöves és nagyot szól. Amúgy meg véleményem szerint magasról tegyél a márkákra. Én már rég leszoktam róla... A "sound" a kézben, a lélekben és a szívben van, nem pedig a márkában. Volt egy ismerősöm: Fender Strato-ja volt. Zsír drágán vette és nagyon szarul szólt a kezében. :D Akiben megvan a feel a zenéhez, az bármit jól megszólaltat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!