Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy 8 órás Dj-kedéshez mennyi...

Egy 8 órás Dj-kedéshez mennyi zene kell kb?

Figyelt kérdés

Egy születésnapra hívtak zenélni de még nem csináltam ilyent értek a virtual dj-hez meg egyéb zenekeverőkhöz... A bpm-mel is otthon mozgok. A társaság elég vegyes kb 100 személy.

Ehhez kérnék egy két tippet. Üdv

2013. okt. 14. 16:26
 1/5 ASOT ***** válasza:
Attól függ milyen hosszú egy zene , honnan kezded a zenék egymásba ágyazódását, 2 óra általában 20 szám.
2013. okt. 14. 17:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Számolj 8 és fél óra zenével. Így nem rajtad fog múlni, hogy ismétlődnek a számok, ami elég lelombozó tud lenni egy buliban. Nem jó hallani egy számot harmadjára sem, bármilyen jó is legyen. De ez magánvélemény.

Ráadásul így lesz választékod, ha mennek zenét kéregetni, nagy valószínűséggel meglesz a zene, vagy tudsz az előadótól egy másikat ajánlani, ha nincs meg.

2013. okt. 14. 17:36
 3/5 anonim ***** válasza:

én 3 - 3,5 perccel szoktam számolni számonként, mert van amit kihagysz, keversz, stb.

azaz 140-160 szám kell.

2013. okt. 14. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:

nem számolok.Van vagy 2-3ezer db zene, és csá.

De ha sosem csináltál ilyet, nem kellene olyanra bízni aki nem ért a bpm.hez, de a "szakmát" vágja?

2013. okt. 17. 11:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat... Utolsó kommentelő szerintem rosszul értelmezted... Értek a zene keveréshez csak még nemvoltam buliban vagyis élőben nem játszottam még. :)
2013. okt. 18. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!