Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ragasztott vagy csavarozott...

Ragasztott vagy csavarozott nyaku gitart erdemesebb venni? Mi a kolombseg kozottuk (tudom lehet allitani ha ferde a nyaka) de melyik szol jobban melyiknek van testesebb hangzasa?

Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 14:57
 1/6 anonim válasza:
Fémhórosban csak csavarozott van, nejlonhúrosba meg ragasztott. Ha ragasztottra teszel fémhúrt elhajlik a nyaka. A fémhúros királyabban szól szerintem.
2009. nov. 9. 16:11
 2/6 A kérdező kommentje:
60 folot lattam egy csomo ragasztott nyaku szologitart. ezert erdekelne hogy mennyire megbizhatok ezek a joszagok vagy maradjak a csavarozottnal
2009. nov. 9. 18:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem sok különbség van, de a hangkitartása jobb lesz, ha ragasztják a nyakat. Így viszont nehezebb cserélni, ha valami történik vele.

Egészséges szólógitárnak meg nem hajlik el a nyaka a fémhúroktól:)

2009. nov. 9. 20:19
 4/6 A kérdező kommentje:

koszonom szepen a valaszt !

meg annyit kerdeznek hogy ha ragasztva van de mondjuk elkezd ferdulni akkor az garancias hiba vagy dobhatom ki ?

2009. nov. 9. 21:43
 5/6 anonim ***** válasza:

A nyakban kell lennie merevítőpálcának (a fejnél tudod állítgatni). Ha kisebb ferdülés van csak, akkor azzal lehet korrigálni, ha nagyobb, akkor viszont érdemes megnézetni egy hangszerésszel.

Hangszert pedig SOHA ne dobj ki, ha nem tudsz vele mit kezdeni, add nekem:)

2009. nov. 9. 22:20
 6/6 A kérdező kommentje:

nagyon szepen koszonom a valaszt!

es nem lesz celom kidobni :D

2009. nov. 10. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!