Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A minap hallottam egy számot...

Stackman kérdése:

A minap hallottam egy számot egy buliban, immár nem először, de nem bírok rájönni a címére. Mi ennek a számnak a címe?

Figyelt kérdés
Sokat ugyan nem tudok róla, mindössze, hogy a refrén végén ismétlõdik az, hogy "like you, like you, like you, like you. " (a 'you' egy kicsit mélyebben van, mint a 'like'), viszont tudom, hogy egy ismert szám, mert sokadjára hallom.

2013. okt. 7. 00:56
 1/6 anonim ***** válasza:

The Dandy Warhols - Bohemian Like You

[link]

?

2013. okt. 7. 08:48
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, de sajnos nem az a keresett szám.

A "like you" részt (azt hiszem) 4-szer ismétlik, és mind a négyszer teljesen ugyanolyan (mintha 'beakadt volna a lemez'). A 'like'-t röviden ejtik, míg a 'youuuuuuu'-t kicsit hosszabban.

2013. okt. 8. 10:44
 3/6 anonim ***** válasza:
nő énekli, vagy férfi, milyen zenei aláfestése van (zongorás, gitáros, trombitás), van-e sima ének, az inkább ének vagy rap, vagy is, latinos-e, hiphopos-e, stb???
2013. okt. 8. 11:33
 4/6 anonim válasza:
2013. okt. 8. 18:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen! Ez az! Köszönöm szépen, valóban az Avicii -You Make Me c. számot kerestem! A válaszadó egy zseni.
2013. okt. 9. 00:01
 6/6 anonim válasza:
:D csak sokat hallottam már...
2013. okt. 10. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!