Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Punnany Massif a mosoly című...

Punnany Massif a mosoly című számukról minden inormáció, milyen hangszerek stb?

Figyelt kérdés
Ének órára be adandóm.. nem találom ... segítség.. Help!!!

2013. okt. 6. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Tényleg nem vagy képben... Először is, a Mosoly nem egy Punnany Massif szám.

(Mary PopKids feat. Punnany Massif - Mosoly)

Amúgy szól benne, gitár, dob, zongora és elég sok elektronikusan előállított hang.

Plusz ugye az énekesek, illetve vokált is hallok bőven.

Egyébként nem fog neki örülni a énektanárod, választhattál volna kedvezőbb számot is.

2013. okt. 6. 21:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Képzeld képben vagyok! Tisztában vagyok vele ,hogy a MarypopKids és a Punany közös dala. Szerintem meg semmi közöd hogy milyen dalt választok! Nem kértem tanácsot! Ja és ne próbálj oltogatni! Kössz -.-
2013. okt. 10. 21:36
 3/4 anonim ***** válasza:

A-a. Baromira nem vagy képben. Hülyeségeket írogatsz, ráadásul össze-vissza, teljesen igénytelenül. Úgy fogalmazol, mint egy harmadikos.

Egyébként meg segítettem, többet is, mint gondolnád.

Ahelyett, hogy újra meg újra bizonyítod, hogy mennyire nem vagy értelmes, tanulhatnál egy kis tiszteletet.

2013. okt. 13. 01:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Olyan okos vagy drága..Ha nem teszik valami akkor ne kommentelgess! Senki nem kért rá! Nem kértem , hogy kezdj el kötöszködni, tudod én azt tisztelek akit akarok! Nem kértem hogy a No name senki itt ugasson nekem. Szia
2013. okt. 13. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!