Epiphone special model, SEGÍTSÉG?
Van egy epiphone special modenem pontosan nemtudom hányas csak azt hogy gibson van ráírva a nyakmerevítő pálca fedőjére. sikerüklt megszereznem ingyen de elég rossz állapotban volt.kb 3 bundon van pár lyuk vagy hogy írjam az e1-es húrnál mindkét hangszedőnél volt egyx kicsi rozsda a két potisapka hiányzott az egyik potinak pedig nem volt meg a tartó csavarja. illetve a pick up kapcsoló is el volt törve.
ugy döntöttem ha már ingyenbe volt felújíttom és lefújattam kapott egy metálos vörös színezést ez volt 8000,-
vettem rá két potisapkát ezek 1200 ba kerültek összesen
egy 3 állású kapcsolót, ez volt 3000 ha jól emlékszem és egy vadiúj húrkészletet 2800 ért.
az igazi kérdésem tehát az hogy ugye eddig ráköltöttem 15 öt és érdemes e mégjobban felújíttani pl új hangszedők, bundokat kicserélni és a hangolókulcsokat is mert azok is széttvannak vagy inkább vegyek egy újat???
még gondolkodom rajta. nagyon köszönöm:)
egyébként azt eddig is tudtam hogy eléggé értesz a gitárokhoz/gitározáshoz de hogy ennyire... :)
elismerésem hogy mindenkivel ennyire segítőkész vagy és normálisan leírod amit az adott személy tudni szeretne.
Milyen aktív eletronikára gondolsz?
Hangszedőkre? Vagy csak valami boosterre?
na. a kb 6 kérdés-válasz után megállíptottátok hogy "akkor ez egy Epiphone special lehet" és nem gibson és nem hamisítvány.
Azzal kezdte a kérdést hogy van egy Epiphone Special gitárja. ebből ez kiderült azonnal :D
Bocs, nem beszólás :) csak poén.
:D
Mivel Gibson felirat volt a nyakpálca fedélen, ami a Az Epiphone Les Paul Special-on nincs, nem lehettem benne biztos további információk nélkül, hogy mi is ez, ezért próbáltam jobban behatárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!