Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti is nagyon unjátok már...

Ti is nagyon unjátok már Avicii-Wake me up számát?

Figyelt kérdés
Munkám miatt hallgathatnék rádiót, de nagyon ritkán teszem mert hónapok óta csak a Wake me up, meg a többi ehhez hasonló, orrvérzésig játszott szutyokszar szól a rádióban.

2013. okt. 3. 11:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Már amikor először meghallottam, kirázott tőle a hideg.
2013. okt. 3. 11:30
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nem hallgatok rádiót, de ha valahol felhangzik, én örülök, mert nagyon szeretem.

Ha hallgatnék rádiót, és valóban sűrűn járnék, valószínűleg rövid időn belül megutálnám. Így nem :D

2013. okt. 3. 14:31
 3/10 anonim ***** válasza:
nem
2013. okt. 3. 23:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen!!
2013. okt. 4. 01:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem konkrétan ezzel a számmal van a baj. Hanem ,hogy van olyan rádió, ahol minden napok szakasztott ua számok mennek, mint előző nap, és akkor olyan, minthogyha nem is ülne senki a rádió stúdiójában, ahol csinálják a műsort. Mintha csak néha beköszönnének, és akkor utána kapcsolnák megint vissza az előző napi "szalagot"/ lejátszási listát. Szóval dögunalmas a műsoruk, nulla változatossággal. Azzal a számmal nincs baj, hanem azzal van, hát hogy valamelyik rádiónál abszolút nincsen változatosság. Annyi jó szám van pedig, csak be kéne szerezniük még néhányat, mert így elég silány marad az, amit csinálnak vmeik rádióban. : /
2013. okt. 4. 02:06
 6/10 anonim ***** válasza:
*minden nap
2013. okt. 4. 02:07
 7/10 anonim ***** válasza:
*hiába jó a számok nagy része abból,amit adnak.
2013. okt. 4. 02:07
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
Én még mindig szeretem, mert még mindig eszembe jut róla Ricsike.... :-D
2013. okt. 19. 22:35
 9/10 anonim ***** válasza:
UTÁLOOOM! AVICII-You Make Me az jobb
2013. nov. 21. 19:40
 10/10 anonim ***** válasza:
nemsokára az is unalmas lesz :)
2013. nov. 22. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!