Mi a véleményetek Lana Del Reyrol?
2013. okt. 2. 20:40
1/9 anonim válasza:
illuminátus, szabadkőműves zeneipar újabb üdvöskéje
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Imádom a hangját és a stílusát, nagyon egyedi. Engem speciel a lányom ismertetett meg vele.
5/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép és jó hangja van.
6/9 anonim válasza:
nagyon szeretem <333 nem tucatelőadó, van egy saját stílusa, és gyönyörű a hangja.
7/9 anonim válasza:
már miért lenne Illuminati?:D divat lett ráfogni mindenkire vagy mi?
egyébként szép, nagyon jó hangja van, és egyedi a stílusa én legalábbis nem láttam még hozzá hasonlót
kedvencem a National anthem<3
szeretem:3
8/9 anonim válasza:
Én egyszerűen imádom őt a számait (pedig nem nagyon hallgatok ilyesmi zenéket) de annyira nagy hatással van rám. amikor szomorú kedvem van mindig az ő dalait hallgatom van hogy egy nap 2x is meghallgatom egy egész albumát nagyon szeretem azt amit Lana csinál és nagyon tisztelem ..nem tudom mi lenne velem nélküle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!