Gitárosok! Nagy dilemmában vagyok! 2 gitár közül nem tudok dönteni:Vintage Vs6 vagy V100. Melyiket ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Szeretnék rockot játszani. Bővebben :AC/DC,Led Zeppelin,Guns n Roses,Aerosmith.Melyiket ajánlanátok?(Az AC/DC a kedvencem mellékesen).2013. okt. 1. 20:33
1/6 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg egy Epiphone Studio Deluxe
2013. okt. 1. 20:45
2/6 anonim válasza:
Én az Epiphine Studiot kihagynám a sorból, mert annál a Vintage V100 egyértelműen jobb gitár. Személy szerint én a VS6-ot választanám, de teljesen szubjektív okból, én a Les Paulokat eléggé kényelmetlennek tartom, bazi nehéz, nem férek hozzá rendesen a magasabb érintőkhöz, stb. Amúgy már próbáltad ezt a két gitárt? Mert ha nem, akkor javaslom, hogy tedd meg, és az alapján döntsél, hogy neked melyik kényelmesebb, és hangban is van köztük némi különbség, ugye az is döntő szempont.
3/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat! Epiphone Les Paul Studio Deluxe.
2013. okt. 2. 15:54
4/6 anonim válasza:
Én próbáltam már mindhármat, illetve jelenleg is van egy v100asom. A Les Paullal tényleg az a baj, hogy nehezebb és vastagabb a nyaka, a VS6 viszont fejnehéz (tipikus sg tulajdonság) de könnyebb. Egyébként a v100 sokkal jobban hozza a Les Paulok karakteres, öblös hangját, mert van rajta egy jávor top, ami az Epiphoneról viszont hiányzik. Mondjuk az Epinek meg sokkal jobb hangolókulcsai vannak. Én megvenném a v100at és ha nagyon könnyen hangolódik, akkor később cserélném a kulcsokat.
5/6 anonim válasza:
Én is próbáltam már V100-ast, egy ismerősömét volt alkalmam olyan fél órán át nyúznifolyamatosan, de annál én nem tapasztaltam lényeges elhangolódást, szóval szerintem nem kell tartani a hangolókulcsaitól sem.
6/6 anonim válasza:
Igen, igazad van előző, ez nem minden modellnél jelentkező probléma. De mielőtt megvettem már akkor is olvastam pár helyen, hogy a hangolókulcsok egy idő után még furcsa hangot is adnak ki játék közben.(állítólag valami csavar könnyen meglazul) De erre kicsi az esély, meg amúgy is, én még sz*r kulcsokkal is megvennék egy vintage v100at, mert talán a legjobb ár-érték arányú gitár a középkategóriában.persze csak a squier cv series után!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!