Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nem találom ezt a dalt. Mi...

Taylor15 kérdése:

Nem találom ezt a dalt. Mi lehet a címe?

Figyelt kérdés
Régen (már vagy 2 éve) sokat hallgattam egy dalt de sosem töltöttem le, mindig csak online szóval nincsen meg. A videó klipében egy rajzolt világ volt, ha jól emlékszem órán "rajzolgatta" egy diák. Mindig csak ment előre a rajzolt főhős és átugrotta vagy legyűrte az akadályokat. Ha jól emlékszem a címben szerepelt hogy "heart" de ez nem biztos, ja és természetesen angol nyelvű szám volt.

2013. szept. 30. 18:21
 1/3 anonim válasza:
a-ha : take on me a címe. bocsi most nem linkelem de gondolom rá tudsz keresni
2013. szept. 30. 18:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem sajnos nem erre gondoltam :/ Egy kicsit "frissebb" zene nem ennyire régi és egy füzetben rajzolva játszódik a klip, nincs benne élő ember, az emberke pedig épp hogy csak egy kerek fej meg egy háromszög féle test meg pár bumszli végtagokként :) De azért köszi :D
2013. szept. 30. 19:10
 3/3 A kérdező kommentje:
MEGVAN! The Fray - Heartless :D ha esetleg még valaki keresné! :)
2013. szept. 30. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!