Bandát szeretnék alapítani vagy benne szeretpelni többi lent (? )
Figyelt kérdés
13 éves vagyok,Pécs környékén élek, 2 éves korom óta éneklek. 2-3 éve korúsba járok a mai napig a tanárom szerint jó hangom van(hangsz.mezo)kedvelt műfaj:pop-rock, pl: Demi Lovato, Paramore,JB,Miley Cyrus stb.. mit ajánlotok? van olyan aki esetleg ugyanigy gondolkodik,mint én ?2013. szept. 28. 16:59
1/3 sándorjános válasza:
Én lassan 19 éves leszek, de még nincs bandám. Nem érdemes túl korán belevágni (legalábbis a fellépésekbe), mert könnyen besülhettek. Viszont gyakorolhattok zenészekkel. Biztos vannak az iskolátokban olyanok, akik játszanak mondjuk szintetizátoron, akusztikus gitáron. Próbálj meg velük beszélni. Ha meg tudtok állapodni egy időpontban, akkor összeűlhettek jammelni (improvizálva zenét csiholni) - az ilyen zenélgetésekre főként ütemes szöveggel lehet énekelni, tehát főként bluest, soult. Viszont, ha össze tudsz nekik állítani egy alapütemet, esetleg kottát tudsz írni, akkor a szöveg is kiszakadhat a zenekövetésből. Elvileg te tudsz kottát olvasni, írni ilyen képzettséggel, tehát a gitárt se nehéz az énekhez hasonlóan ílyen formába önteni.
2/3 A kérdező kommentje:
igazad van, kösszi
2013. szept. 29. 18:23
3/3 anonim válasza:
Szia, én májusban lettem 14 és én is pécs környékén lakok. Minden álmom hogy egy lány bandában énekelhessek. :)) ha érdekelne a dolog, hogy mondjuk megismerjük egymást aztán eldöntjük írj privátba. c: nagyon jó lenne. ohh és I 1D és JB :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!