Ki ért a lakodalmas kultúrához? Lehet, hogy én vagyok a hülye.
Az úgymond lakodalmas "stílus" arról szól,hogy kb.50 nótát,kb.15 év alatt sacc 500-an énekeltek el.Nem fordítva kellene ennek lenni?Nem érdekelne,ha ez réteg kultúra lenne(nekem is vannak határaim),de ez a kommersz.
Szerintetek?
Nem kell kultúrált válasz,de ne is pontozzátok le egymást.A kérdezőt meg lehet szídni,mert ,miért kötekszik:)
Akkor kommersz, ha a Nóta TV-t nézed. :)
Másrészt ennek a műfajnak az a lényege, hogy Józsi bácsi is bármikor dalra tudjon fakadni, miután bevert 4-5 felest. Képzeld el, hogy mi lenne, ha a lakodalom vagy egy nagy buli közepén egy rakás ismeretlen dalt játszana. Olyasmi ez, mint a Bikini esetében a Részegen ki visz majd haza. Mindenki az ismert dalokat várja. Persze idővel bővíteni kell a repertoárt, de ez nagyon lassú folyamat, mire egy új dal beépül a többi közé. Meg aztán a lakodalmas műfaj nem az önkifejezésről és magas röptű gondolatok közléséről szól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!