Miért nem tudok így gitározni? Nagy átverés az egész, hogy ha gyakorlom, menni fog!
Haverom miatt kezdtem el gitározni, Ő már 5 éve gitározik, és azt mondta, ha sokat gyakorlok majd, nagyon jól fog menni, mert mindent meg lehet tanulni, nincs olyan, hogy lehetetlen.
1,5 élve gitározok, és sokat gyakorlok számokat, jó tanárhoz sosem jártam, de Mondjuk Slash is magától tanulta meg a számokat, magától hallás után. És hova jutott?
És miért nem tudok így gitározni? Még negyed ennyire sem!
http://www.youtube.com/watch?v=kwFNh2xaRsU
És ideges vagyok! Én ilyen profi akartam lenni, mikor 1,5 éve minden nap gyakorlok 3-6 órát, és még mindig nem megy SEMMI ilyesmi!
Mégis miért? Átvert a haverom? Azt mondta ne adjam fel, menni fog? Ja, 5 éve gitározik, kértem, hogy nyomasson valami ilyet, de Ő sem tud! Most gitározzak 6-7 évig, aztán TALÁN tudok így játszani majd?
Nagy átverés ez!
Másfél év nagyon kevés, hiába gyakorolsz napi x órát. Az agynak idő kell, hogy az új dolgokat helyre tudja rakni. Egy tanár annyiban tud segíteni, hogy ne felesleges dolgokra pazarold az idődet és az energiádat, tehát ne fuss felesleges köröket.
Ha türelmetlen az ember, akkor görcsöl, ezáltal még kevésbé tud összpontosítani. Nincs értelme. A zenélés lényege, hogy örömet okozzon, mindig ez legyen szemed előtt.
"Ami félig van kész, az ma félig marad"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!