Szeretnék zenét csinálni FL Studio 11-el. Hogyan?
Figyelt kérdés
Szóval, már régebben is próbálkoztam, de nem igazán jött össze semmi hallgatható, de most úgy gondolom, kicsit érettebb vagyok. Szeretnék hardstyle-t, tech house-t és minimalt csinálni, de nem tudom hogyan kezdjek neki. Youtubon néztem videókat, de eléggé "majmolósnak" hat az egész. Mik az úgymond szabályai ezeknek a műfajoknak? Főleg azért nem szeretem a videókat, mert ott sok dolgot kihagynak. Ötletek, hol tanulhatnék/hogyan?2013. szept. 27. 18:38
1/5 anonim válasza:
én kevertem az fl studioval a synthesia-t :) és így megvolt az alap ritmus, és azt csak át kellett szerkezteni, de nézz körül youtube-n... :S nem hallani jóó FL studios számokat... olyan fura :S ha zenéket akarsz összevágni azt megteheted vele de szerkeszteni a semmiből nagyon nagyon nagyon nehezen lehet..... és nagyon kell vágni minden egyes kis alprogramot benne... :) én olyan 6 éve használom és még most se tudok mindent benne :S a 11-el meg még sose próbálkoztam :D leragattam a 9-nél :) az valahogy bevált. Így nem tudom hogy milyen frissítések vannak a 11-be :) lehet ott jobban lehet zenét szerkeszteni, nemtudom :)
2/5 anonim válasza:
Nem lesz "fura", ha rendesen kidolgozod a számot.
12 éves korom óra csinálom és mostmár kb elmondhatom magamról, hogy megy rendesen :D
(pont ma végeztem vele) ez a szám 26 óra alatt készült
3/5 anonim válasza:
Egyébként ha utánanézel,a nagyobbak is ezt használják,Pl.Avicii,Martin Garrix,Afrijack stb.
4/5 anonim válasza:
Előző vagyok,engem is érdekelne a kérdés!
5/5 Zénevű válasza:
Lehet, hogy elsőre furán hangzik, de abból tanulhatsz legtöbbet, ha használod.
Először ne saját dalt kezdj el szerkeszteni, hanem csinálj meg, koppints/másolj le egy ismert dalt. Egy egyszerűt, amit kívülről fújsz.
Így tanulod meg igazán használni a füled és az FL-t.
Kezd el leszedni az akkordokat, aztán a dallamokat és pötyögtesd szépen be a piano rollba.
Sok sikert! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!