Rajtam kívül senki sem szereti a Metált vagy a Hardrockot? O. o
Figyelt kérdés
Mint pl.:Black Veil Brides, As I Lay Dying...stb2013. szept. 27. 10:07
11/18 Clairvoyant válasza:
Azért engem már érdekelne, hogy egy ilyen névvel te mit is tartasz igényes metál zenének :)
12/18 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy ilyen? :)
2013. okt. 16. 13:03
13/18 Clairvoyant válasza:
Blackmetalmate-re gondoltam :)
14/18 anonim válasza:
De,rajtad kívül pl. itt vagyok én is,meg a fél világ....ha nem több...Szóval de,vagyunk egy páran...
15/18 Blackmetalmate666 válasza:
Clairvoyant: hallgass bele pár Rings Of Saturn vagy Thy Art Is Murder számba..Na ők tényleg tudnak zenélni.Vagy Mayhem, Charpathian Forest, ők is ismertek, és elismert zenekarok..
16/18 anonim válasza:
Ha neked a BVB metál/hardrock, akkor nem, nem szeretem a metált és a hardrockot...
17/18 anonim válasza:
Egy: nem csak te vagy a világon, aki ezt a zenét hallgatja
Kettő: ahogy Andy "hörög", úgy még én is tudok. Fel van javítva a hangja, aranyom.
És tudod mi a nagy helyzet? Pont a magadfajták miatt ítélnek el minket. Mert mond valaki valamit és egyből rossz lesz...
18/18 anonim válasza:
Hirtelen ma elkezdtem rajongani a metálért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!